Adress:SAFEXIT INFOMEDIA ABStora Åvägen 21436 34 ASKIM Tele:  031-51 18 00Email:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.", "articleBody": "Vi producerar brandskyddsritningar. Det är det enda vi gör. Och vi är riktigt bra på det. Sedan år 2005 har Safexit arbetat med att producera utrymningsplaner i både 2D och 3D för över 15 000 olika projekt, i totalt 12 länder. Vi är ett litet, hängivet, team på sammanlagt 14 yrkeskunniga personer som alla älskar vårt arbete, och som alltid strävar efter att leverera utrymningsplaner av högsta standard och kvalitet. Vårt team består av flertalet tekniska specialister som alla har sitt eget huvudsakliga kompetensområde. Vi arbetar också tätt ihop med Chalmers Tekniska Högskola här i Göteborg, för att försäkra oss om att våra system alltid är à jour med den tekniska utvecklingen. Att ständigt förbättra sig är viktigt för oss, och därför arbetar vi kontinuerligt med att effektivisera vår verksamhet och våra arbetssätt. Integritet, lojalitet och kvalitet När samtliga inblandade vet vad som behöver göras, och hur det skall gå till – då kan resultatet bli en besparing av både tid och kostnad. Vi ser till att du som kund sparar både pengar och arbetstimmar då du anlitar oss. När vi lärt känna ert arbetssätt, er grafiska profil, era krav på standard och önskad leveranstid; då kan vi arbeta för att möta samtliga av dessa behov. När ett gott samarbete väl inletts kämpar vi för att vara flexibla inför alla era behov och för att leverera även de mest akuta beställningar inom önskad tidsram. Vi är pålitliga, våra priser okomplicerade, och vi har inga dolda avgifter – vilket gör offerter och kostnadsförslag enkla att lägga fram, och i linje med slutresultatet. Vi tar inget extra betalt för akuta beställningar, och vi tar inte betalt i förskott. Våra ritningar kvalitetsgranskas tre gånger innan de levereras till dig som kund för slutgiltigt godkännande, vilket utlovar en hög nivå av precision, vilket i sin tur sparar tid; vilket i slutänden sparar pengar. Och om vi ännu inte övertygat dig om vår nivå av engagemang, så erbjuder vi dig en 100% nöjd-garanti. Om du inte är nöjd med den levererade slutprodukten, så tar vi inte ut någon kostnad. Kontakt Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att försäkra dig om dina gästers, dina anställdas och din egendoms säkerhet.

Adress:SAFEXIT INFOMEDIA ABStora Åvägen 21436 34 ASKIM Tele:  031-51 18 00Email:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den." }

Företagsprofil Featured

Vi producerar brandskyddsritningar. Det är det enda vi gör. Och vi är riktigt bra på det.

Sedan år 2005 har Safexit arbetat med att producera utrymningsplaner i både 2D och 3D för över 15 000 olika projekt, i totalt 12 länder.

Vi är ett litet, hängivet, team på sammanlagt 14 yrkeskunniga personer som alla älskar vårt arbete, och som alltid strävar efter att leverera utrymningsplaner av högsta standard och kvalitet.

Vårt team består av flertalet tekniska specialister som alla har sitt eget huvudsakliga kompetensområde. Vi arbetar också tätt ihop med Chalmers Tekniska Högskola här i Göteborg, för att försäkra oss om att våra system alltid är à jour med den tekniska utvecklingen. Att ständigt förbättra sig är viktigt för oss, och därför arbetar vi kontinuerligt med att effektivisera vår verksamhet och våra arbetssätt.

Integritet, lojalitet och kvalitet

När samtliga inblandade vet vad som behöver göras, och hur det skall gå till – då kan resultatet bli en besparing av både tid och kostnad. Vi ser till att du som kund sparar både pengar och arbetstimmar då du anlitar oss.

När vi lärt känna ert arbetssätt, er grafiska profil, era krav på standard och önskad leveranstid; då kan vi arbeta för att möta samtliga av dessa behov. När ett gott samarbete väl inletts kämpar vi för att vara flexibla inför alla era behov och för att leverera även de mest akuta beställningar inom önskad tidsram.

Vi är pålitliga, våra priser okomplicerade, och vi har inga dolda avgifter – vilket gör offerter och kostnadsförslag enkla att lägga fram, och i linje med slutresultatet. Vi tar inget extra betalt för akuta beställningar, och vi tar inte betalt i förskott.

Våra ritningar kvalitetsgranskas tre gånger innan de levereras till dig som kund för slutgiltigt godkännande, vilket utlovar en hög nivå av precision, vilket i sin tur sparar tid; vilket i slutänden sparar pengar.

Och om vi ännu inte övertygat dig om vår nivå av engagemang, så erbjuder vi dig en 100% nöjd-garanti. Om du inte är nöjd med den levererade slutprodukten, så tar vi inte ut någon kostnad.

Kontakt

Kontakta oss för mer information om hur vi kan hjälpa dig att försäkra dig om dina gästers, dina anställdas och din egendoms säkerhet.

Adress:
SAFEXIT INFOMEDIA AB
Stora Åvägen 21
436 34 ASKIM

Tele:  031-51 18 00
Email:  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.