2D Utrymningsplaner Featured

Våra utrymningsplaner i 2D är i en klass för sig.

Även om vi starkt rekommenderar användandet av 3D-planer, helt enkelt för att de är bättre lämpade för ändamålet och följer rådande trender, erbjuder vi också planer i 2D. Vi målar gladeligen 2D-planer för alla typer av byggnader, och vi lovar att de är av branschens högsta kvalité!

Vi använder den allra senaste tekniken i produktionen av våra planer, och vi arbetar alltjämt ihop med olika tenkiska instutioner för att försäkra att vårat arbetssätt lever upp till dagens teknikkrav och är så pass effektivt det bara kan bli.

Våra utrymningsplaner i 2D visar tydligt upp alla tillgänliga utrymningsvägar och livräddande brandskyddsutrustning som finns i lokalen. Vi markerar tydligt postioner för larmknappar, brandposter och brandsläckare – allt för att underlätta för betraktaren och möjliggöra ett snabbt agerande.

Det är viktigt för oss att våra planer inte innehåller för många detaljer då detta kan ha en stressande effekt på betraktaren. Vi tar endast med det nödvändiga, då vi värnar om att minska betraktarens responstid och inte addera ytterligare stress till en redan stressad situation. Detaljer som exempelvis möbler och badrumsinteriör exkluderas därför från planerna.

Den minimalistiska designen snabbar på orienteringsprocess och repsonstid, vilket minskar risken för förluster av både liv och egendom.

Tveka inte att kontakta oss om du behöver mer information eller hjälp.