• +46 (0)31 - 51 18 00
  • info@safexit.se

Vi är experter på brandskydds­ritningar

Det är det enda vi gör och vi är riktigt bra på det

Sedan år 2005 har Safexit arbetat med att producera utrymningsplaner i både 2D och 3D för över 20 000 olika projekt, i totalt 12 länder.

Vårt team består av flertalet tekniska specialister som alla har sitt eget huvudsakliga kompetensområde. Vi håller kontinuerlig kontakt med utomstående konsulter för att försäkra oss om att våra system alltid är à jour med den tekniska utvecklingen. Att ständigt förbättra sig är viktigt för oss, och därför arbetar vi fortlöpande med att effektivisera vår verksamhet och våra arbetssätt.

Läs mer om våra produkter

Integritet och lojalitet

När samtliga inblandade vet vad som behöver göras, och hur det skall gå till – då kan resultatet bli en besparing av både tid och kostnad. Vi ser till att du som kund sparar både pengar och arbetstimmar då du anlitar oss. När ett gott samarbete väl inletts kämpar vi för att vara flexibla inför alla era behov och för att leverera även de mest akuta ordrar inom önskad tidsram.

Vi är pålitliga, våra priser okomplicerade, och vi har inga dolda avgifter – vilket gör offerter och kostnadsförslag enkla att lägga fram, och i linje med slutresultatet. Vi tar inget extra betalt för akuta ordrar, och vi tar inte betalt i förskott.

Av oss kan ni förvänta er

Swedac Ackreditering

Kvalitetssäkrade
Produkter


Våra ritningar har ett djup som skapas med hjälp av färg, form, kontrast och textur, som gör det lättare att minnas rummets utformning; precis som när du befunnit dig på plats i rummet. Med detta skapar vi en minimalistisk 3D-plan som innehåller all nödvändig info för utrymning.

Snabba
Leveranser


Efter att du har lagt din order och skickat in dina underlag tar det i genomsnitt 3-5 dagar att få din korrektur. Genomgång av korrekturen kan du göra snabbt och enkelt på vår webbsida.

Personlig
Service


Vi finns här för dig. Har du några funderingar är du är alltid välkommen att kontakta oss per telefon.

Alltid
Fast pris


Vi har fast pris på varje produkt. Inga extra kostnader tillkommer. Observera att detta förutsätter att underlaget är av god kvalitet.

Kvalitet

Våra ritningar kvalitetsgranskas tre gånger innan de levereras till dig som kund för slutgiltigt godkännande, vilket utlovar en hög nivå av precision, vilket i sin tur sparar tid; vilket i slutänden sparar pengar.

Och om vi ännu inte övertygat dig om vår nivå av engagemang, så erbjuder vi dig en nöjdhetsgaranti. Är du inte 100% nöjd med den levererade slutprodukten, så tar vi inte ut någon kostnad.